Nike Menns Damp Streik 5 Td Fotball Klamp Universitet Rød / Svarthvitttotal Crimson

B015D8IAWS
Nike Menns Damp Streik 5 Td Fotball Klamp Universitet Rød / Svart-hvitt-total Crimson
  • sko
  • syntetisk
  • low-cut, syntetisk lær øvre til hele omfanget av bevegelse og holdbarhet
  • polstret mesh tunge for god pusteevne og demping fra snøre trykk
Nike Menns Damp Streik 5 Td Fotball Klamp Universitet Rød / Svart-hvitt-total Crimson Nike Menns Damp Streik 5 Td Fotball Klamp Universitet Rød / Svart-hvitt-total Crimson Nike Menns Damp Streik 5 Td Fotball Klamp Universitet Rød / Svart-hvitt-total Crimson Nike Menns Damp Streik 5 Td Fotball Klamp Universitet Rød / Svart-hvitt-total Crimson Nike Menns Damp Streik 5 Td Fotball Klamp Universitet Rød / Svart-hvitt-total Crimson
Velg en side

En nettleser for våre venner

Vilkår

Varebiler Menns Sahara Lærstøvler Svart

Andre plattformer

Du bruker mye tid på nettet. Derfor fortjener du en nettleser som er personlig, har funksjonaliteten du trenger og fleksibiliteten du ønsker deg. Du fortjener Vivaldi—og derfor har vi laget den, akkurat for deg!

Få en grundig oversikt over dine surfevaner, støttet av statistikk og visuelle data. Med en historikk som er mer nyttig enn noen gang før, kan du raskt søke gjennom besøkte nettsteder og få nyttige tips for å finne gamle lenker.

Har du funnet det perfekte sitatet til din neste bloggpost eller artikkel? Kopier teksten til notatpanelet, så lagres samtidig lenken. Legg til et skjermbilde i tilfelle siden endres.

Verden er fargerik fordi vi alle er annerledes og unike. Hos Vivaldi jobber vi hardt for å lage programvare som lar deg gjøre ting på din måte. Vi tilpasser oss deg! Med Vivaldi kan du få nettleseren din akkurat som du ønsker. Liker du faner plassert på bunnen eller siden av skjermen? Kanskje du vil ha adressefeltet et annet sted? Om det er tastatursnarveier, musebevegelser eller en justering for å hjelpe på fargeblindhet—Vivaldi gir deg verktøyene du trenger.

Surfer du ofte med flere faner? Organiser dem med fanestabling, som lar deg gruppere mange faner i én. Dra og slipp fanene på hverandre og de er stablet i en fei. Fanene kan også vises side ved side eller i et rutenett. Viser du flere fanestabler i rutenettvisning får du flere "nettskrivebord" som du kan veksle mellom med et klikk. Mer makt til deg!

Når du kjøper en ny bil får du velge i ulike farger og funksjonalitet. Med Vivaldi er du ikke begrenset til vår smak. Kjør din egen stil med et av våre medfølgende tema, eller lag raskt og enkelt ditt eget!

Trives du med kommandolinjen? Da er Vivaldi perfekt for deg. Hurtigkommandoer lar deg søke gjennom åpne faner, bokmerker, historikk, innstillinger og mer i form av en kommandolinje.

En av tingene som gjør Vivaldi unik er at den er bygget med moderne webteknologi. Vi bruker JavaScript og React til å tegne grensesnitttet, med hjelp fra Node.js og en lang rekke NPM moduler . Vivaldi er for nettet, med nettet.

Vivaldi er for nettet, med nettet.

Vivaldis fargeskjema tilpasser seg etterhvert som du surfer på nettet, på samme måte som en kameleon tilpasser seg sine omgivelser. Et rent og moderne uttrykk kompletterer innholdet. Facebook blir blått, VGNett blir rød – hvis du vil, det kan selvsagt slås av.

En registrering i institusjonsarkivet er en innførsel (eng: item). En innførsel inneholder metadata, minst en innholdsfil og minst en avtalefil. Når du registrer en innførsel legges denne i en samling (eng: collection). Det betyr at institusjonsarkivet må inneholde minst en samling for at du skal kunne registrere innhold i form av innførsler.

Du kan lage samlinger direkte i institusjonsarkivet og fylle disse med innførsler. Hvis det er nødvendig å gruppere samlingene, for eksempel i henhold til institusjonens organisering, gjør du dette ved å opprette et mellomnivå i form av delarkiv (eng. sub-archive). Deretter lager du samlinger i delarkivet og fyller samlingene med innhold i form av innførsler. Det er ikke mulig å dele opp samlingene i delsamlinger.

For å få tilgang til å opprette samling må du være systemadministrator eller arkivadministrator.

Merk: Organiseringen av innholdet i institusjonsarkivet i delarkiv og samlinger gjøres først og fremst av hensyn til de som skal registrere, vedlikeholde og administrere innholdet. Ikke lag en struktur som er mer omfattende enn hva som er nødvendig, det kan fort bli uoversiktelig. De som besøker institusjonsarkivene kommer først og fremst inn via søkemotorer eller via henvisninger i andre databaser, ikke ved å bla i strukturen.

Hvis det ikke er nødvendig med et eller flere mellomnivå i form av et eller flere delarkiv mellom selve institusjonsarkivet og samlingen går du fram slik:

Opprett

Når du har laget en ny samling vil Opprett ta deg til rollefanen for samlingen. I denne kan du gi personer eller grupper ulike roller (tilganger) i samlingen. Hvis du klikker Tilbake uten å gjøre endringer, vil kun systemadministrator og arkivadministrator få tilgang til å registrere nye innførsler i samlingen, og innholdet vil som en hovedregel være åpent tilgjengelig. Dette kan du endre nå eller senere, se Adidas Menns D Rose Trussel 3 Sort / Gull / Hvit Sort / Gull / Hvit
.

Ugg Damphastighet 2 3/4 Td Pf Fotball Klossene Svart / Hvit

I startsiden til institusjonsarkivet, klikk på det delarkivet den nye samlingen skal ligge under. Hvis denne ligger under et annet delarkiv, må du klikke en eller flere ganger inntil navnet til riktig delarkiv kommer som overskrift på siden (og sist i navigasjonsstien under toppbanneret).

Når du har laget en ny samling vil Opprett ta deg til rolleskjermen. I denne kan du gi bestemte personer eller grupper ulike roller (tilganger) i samlingen. Hvis du klikker Tilbake uten å gjøre noe i rolleskjermen til en ny samling, vil kun arkivadministrator få tilgang til å registrere nye innførsler i samlingen, og innholdet vil som en hovedregel være åpent tilgjengelig. Dette kan du endre nå eller senere, se Tildele roller i en samling .

Tryggere hverdag

Fordeler

Selvbetjening

Kontakt oss

Om oss

Rolig, vi hjelper deg.
© If Skadeforsikring NUF